ma - za 09:00 - 20:00
010 798 24 70

Administratie Rotterdam

Uw administratie in Rotterdam uitbesteden?

Wilt u uw administratie in Rotterdam uitbesteden? Dan bent u bij GD Finance aan het juiste adres! Wij staan klaar voor zowel kleine als grote bedrijven en bieden tevens pakketten aan voor ZZP’ers. U betaalt bij ons altijd een vaste lage prijs waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Tevens kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en een heldere uitleg. U blijft altijd nauw betrokken en kunt uw administratie altijd zelf inzien wanneer het u schikt.

Eenvoudige oplossingen tegen scherpe prijzen

Wij kunnen uw gehele boekhouding voor u verzorgen en ook uw belastingaangifte is bij ons in goede handen. Daarnaast kunt u uw salarisadministratie aan ons uitbesteden. Omdat wij werken met online softwareprogramma’s, kunnen wij de kosten voor u zeer laag houden. U bepaalt zelf hoe u de loonstroken wenst te ontvangen. Daarnaast kunnen wij een digitaal personeelsdossier voor u aanmaken, u ondersteunen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en uw pensioenaangifte verzorgen.

Administratie RotterdamWij hebben alle kennis in huis om u deskundig te adviseren en kunnen optimaal gebruik maken van uw fiscale mogelijkheden. Het uitbesteden van uw administratie in Rotterdam zal u een hoop tijd en moeite besparen, waardoor u tijd overhoudt voor uw onderneming! Bent u enthousiast geworden over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u adviseren over een passend pakket.

   Contact         Tarieven

Powered by Realgen

Algemene Voorwaarden