ma - za 09:00 - 20:00
010 798 24 70

Administratiekantoor Barendrecht

Administratiekantoor nabij Barendrecht

U bent op zoek naar een administratiekantoor in de omgeving Barendrecht? In dat geval staan wij bij GD Finance voor u klaar. Ongeacht u nu een startende ondernemer of ZZP’er bent, wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor uw administratie. Wat wij u kunnen bieden zijn de volgende diensten:

  • Administraties
  • Salarisadministratie
  • Tarieven
  • Belastingen

Het verschil

Het verschil tussen (algemene) administratie en salarisadministratie is het volgende. Onze administratieve dienstverlening bestaat onder andere uit het verwerken van financiële administratie, verzorging van de facturatie, het opstellen van jaarrapporten, het indienen van uw belastingaangiftes en overige ondersteuning op administratief en fiscaal gebied.

Werkzaamheden omtrent salarisadministratie bestaan uit het aanmaken van een digitaal personeelsdossier, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loonbelastingverklaring geven, salarisstroken opstellen, aangifte loonbelasting en pensioenaangifte. Bij GD Finance kunt u rekenen op het volgende:

  • Snel (binnen 24 uur uw salarisstrook)
  • Geschikt voor alle soorten ondernemingen
  • Betaalbaar (voor max. € 7,50 per salarisstrook)
  • Deskundig advies (ruim 7 jaar ervaring)

 Administratiekantoor BarendrechtWij richten ons met onze diensten niet enkel op ondernemers, ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij kunnen ons immers goed voorstellen dat u uzelf de tijd en moeite wilt besparen. Met onze hulp bent u er zeker van dat er niets over hoofd wordt gezien en dat u in de toekomst niet voor tegenvallers komt te staan.

Contact

Kortom, bij ons administratiekantoor nabij Barendrecht kunt u rekenen op een passende oplossing tegen scherpe prijzen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact         Tarieven

Powered by Realgen

Algemene Voorwaarden