ma - za 09:00 - 20:00
010 798 24 70

Belastingadviseur Rotterdam

De belastingadviseur uit Rotterdam verzorgt al uw aangiften

U bent op zoek naar een belastingadviseur in Rotterdam en dat treft, want GD Finance kan u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben een brede expertise en ook het verzorgen van diverse belastingaangifte(s) valt hieronder. Bij ons kunt u rekenen op een heldere uitleg, wij vinden het belangrijk dat u begrijpt wat wij voor u doen. Geen ingewikkelde verhalen dus!

Maak optimaal gebruik van uw kansen

Wij richten ons op zowel startende ondernemers als midden- en kleinbedrijven. Wij bieden diverse maandelijkse pakketten aan voor een vaste, lage prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. De belastingadviseur uit Rotterdam kan al uw aangiften verzorgen, u kunt hierbij denken aan omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en er optimaal gebruik wordt gemaakt van fiscale kansen. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de huidige wetgeving en weten dankzij onze ruime ervaring exact hoe we te werk moeten gaan.

Belastingadviseur RotterdamPersoonlijke aandacht voor uw specifieke situatie

Bij de belastingadviseur uit Rotterdam staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. U heeft altijd één vast contactpersoon waar u direct terecht kunt met uw vragen. Tevens heeft u hierdoor altijd snel het juiste advies. Naast een uitstekende service, staat ook digitalisering bij ons hoog in het vaandel. Middels een eenvoudig software programma kunt u uw administratie altijd inkijken en heeft u direct een helder overzicht. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

   Contact         Tarieven

Powered by Realgen

Algemene Voorwaarden